Servis

SPAŠAVANJE PODATAKA – NEŠTO NOVO U PONUDI

VIŠE NE MORATE DA BRINETE UKOLIKO VAM JE APARAT POKVAŠEN, POLOMLJEN… MI IMAMO REŠENJE ZA SVE VAŠE DRAGE SLIKE, PORUKE… PODATKE

Imamo svu opremu i znanje neophodno za vraćanje podataka sa Vašeg mobilnog telefona bez obzira na to da li su podaci obrisani ili je sam uređaj otkazao. Uredjaji koje servisiramo : Mobilni telefoni nezavisno od operativnog sistema, tablet uredjaji i laptopovi

Personalizovana usluga, gubitak podataka može biti veoma stresan, mi smo u mogućnosti da našim klijentima pružimo svu pažnju koju zaslužuju i koja im je potrebna tokom samog postupka spašavanja izgubljenih podataka.

Poverljivost i zaštita podataka je strogo poštovana procedura, osigurava privatnost svim našim klijentima,
kako fizičkim licima tako i kompanijama

BEZ OBZIRA DA LI JE TELEFON U STANJU FUNKCIONALNOSTI I DA LI MU JE MATIČNA PLOČA ISPRAVNA SPAŠAVAMO :

  • Slike i video materijal
  • Listu poziva
  • SMS, Viber, WhatsApp i Facebook Messenger poruke
  • E-mail poruke
  • Podatke iz aplikacija
  • Istoriju internet pregleda
  • Podatke iz Dropbox-a
  • Listu korišćenih WiFi mreža
  • Lokacije
  • Druge podatke na zahtev klijenata

Reparacija Touch Screena

U današnje vreme sve veći broj modela telefona imaju ekrane osetljive na dodir – Touch screen. Oni su veoma osteljivi i može se desiti da jednostavno naprsne ili se ogrebe u torbi ili džepu.
Tom prilikom ekran telefona se uopšte ne mora oštetiti.
Vaš Touch screen može biti oštećen sa ili bez vidljivog fizičkog oštećenja.U zavisnosti od modela Vašeg mobilnog telefona popravka je moguća 24h od kada je telefon donet na servis. Ukoliko trenutno nemamo na stanju Touch screen za Vaš model mobilnog telefona, potrudićemo se da ga za Vas nabavimo u najkraćem roku. Cene zamene su različite i zavise od modela telefona.
Kako bi proverili cenu popravke za Vaš model telefona, možete nas pozvati na broj telefona 011/26-10-992 ili 011/63-06-999


NOVO : SERVIS LAPTOPOVA I RACUNARA !!!

Kontaktirajte nas i recite nam MODEL LAPTOPA i PROBLEM koji imate i mi ćemo Vam ponuditi NAJISPLATIVIJE rešenje.

U nasem specijalizovanom servisu pruzamo uslugu popravke velikog broja modela prenosivih racunara (ne samo laptop) svih vodećih svetskih proizvođača: HP, Toshiba, SONY, Apple, IBM/Lenovo, Dell, Fujitsu Siemens, ASUS, MSI, Acer itd.

Servis vodi licenciran stručni personal sa višegodišnjim iskustvom u održavanju profesionalne i industrijske elektronike. Opremljeni smo svim potrebnim dijagnostičkim programima i profesinalnom opremom najnovije generacije koja omogućava popravku uređaja na nivou komponenata, bez obzira na primenjenu tehnologiju izrade: THD, SMD itd.

NOVO : SERVIS za iPad !!!

Prodaja i servisiranje mobilnih telefona… Uvek prvi sa najnovijim modelima u gradu, možete naći sve na jednom mestu za Vaš mobilni telefon, široki asortiman prateće opreme po najpovoljnijm cenama (dodatna oprema, futrole, lcd zaštite, usb…i ugradnja navigacije).
Dugi niz godina sa Vama. Servis i prodaja mobilnih telefona nalazi se u Zemunu, Dubrovacka 2a i naselje Belville Jurija Gagarina 14G, zgrada Maslacka, 11070 Novi Beograd
Najsavremeniji servis za popravku i prodaju svih vrsta mobilnih telefona u Srbiji. Specijalizovan je za rad sa najnovijim modelima mobilnih telefona i sirokim asortimanom rezervih delova, kao i prateće opreme za Iphone, Blackberry, Nokia, Samsung, Htc, Motorola, SonyEricsson, LG …
Ekipu čini tim stručnjaka koji znanjem i iskustvom u radu sa mobilnom telefonijom u mnogo čemu prednjače ispred svih.
Bavimo se zamenom delova, servisom svih vrsta mobilnih telefona ( u toku dana ili u zavisnosti od kvara, po dogovoru ). Dekodiranjem mobilnih telefona u najkraćem roku ( Iphone, Blackberry, HTC, Nokia, Samsung, SonyEricsson, Motorola, Siemens, Sagem, Alcatel, LG…). Ubacivanjem srpskog menija u sve telefone za koji postoji naš prevod. Posedujemo najveći izbor flet kablova i displeja, ubacujemo mape u GPS uređaje ( u telefone i GPS uređaje za kola ) Garmin, Igo, TomTom i vrsimo reparaciju “ubijenih” GPS uređaja.Po najpovoljnijim cenama. Prateća oprema nam je izuzetno kvalitetna i na nju dobijate odgovarajuću garanciju u trajanju od 180 dana a u asortimanu mozete naći, baterije,punjače, autopunjače, oklope, maske, futrole, USB data kablove, slušalice, memorijske kartice, priveske i punjive baterije za fiksne telefone. Mozete kupiti silikonske zastite i pvc zastite za sve modele.

Naša predstavništva nalaze se na tri lokacijne u Beogradu (Bulevar Kralja Aleksandra 194),
Novom Beogradu (Jurija Gagarina 14G, zgrada Maslačak, naselje Belville) i Zemunu (Dubrovačka 2a).

Dodjite i uverite se u kvalitet nasih usluga. Na usluzi Vam je tim koji je uvek spreman da izadje u susret svim vasim pitanjima i zahtevima jer nas cilj je zadovoljan kupac.  Zelimo da postanete stalni clan porodice viktormob i uvek budete u istom koraku sa svetskim tehnoloskim trendovima.
Mi postojimo zbog Vas.
Ukoliko niste u mogućnosti da dodjete do nas, mobilne telefone i svu pratecu opremu mozete poručiti radnim danima, isporuka moze biti u toku dana ili sutradan na zadatu adresu, troškove transporta snosi poručilac. Robu šaljemo po svim gradovima kurirskom sluzbom .
Svaki mesec Vas čeka neodoljiva akcija na najnovije smart telefone!

Radno vreme :
Radnim danima od 09h do 20h
Subotom : od 09h do 16h
Nedeljom : Ne radimo
Dođite i uverite se!
Vaš „Viktormob“.

Adrese:
Dubrovacka 2a, Zemun, Viktormob
011/26-10-992,   064/1-774-776
Jurija Gagarina 14G, Belville Mob Shop, zgrada Maslačak, naselje Belville
011/63-06-999, 066/525-55-55
Bulevar Kralja Aleksandra 194, Viktormob Bulevar
064/3-877-877

Pratite nas na našim sajtovima.
E mail:
store@viktormob.rs
iphonebgsrb@gmail.com,
viktormob1@yahoo.com,
Site:
www.viktormob.com
www.iphonebeogradsrbija.com
www.vmandroidshop.com